Kursus i synstræning og samsynsproblemer

Hjemmeside Kursus Billede

Vil du lære synstræning og løse samsynsproblemer? (tryk her for det fulde program for kursus)

Mindst 20% af børn og voksne lider af samsynsproblemer. Tallet er signifikant højere hos børn, der modtager specialundervisning, op til 79% blandt børn, der samtidigt er diagnosticeret med ordblindhed og tre gange så mange med samsynsproblemer, når der er diagnosticeret ADHD. Det betyder, at ca. 1,1 millioner danskere har problemer med samsynet.
Det er mennesker, som du med garanti møder i din dagligdag, i butikken og i dit privatliv. Den anerkendte behandling for samsynsproblemer er synstræning. Den har en blivende effekt og skal dermed kun gennemføres én gang.*

Indholdet af kursus i synstræning og samsynsproblemer

Formålet med kurset er at give deltagerne teoretisk viden, inklusive nyeste forskningsresultater samt gøre deltagerne i stand til at lave en grundig samsynsanalyse og udføre synstræning.
Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og workshops, hvor deltagerne selv prøver alle tests og træningsøvelser. De væsentligste områder i kursuset er
* Synets udvikling 
* Binokulært syn 
* Koordination 
* Balance 
* Primitive reflekser 
* Praktisk brug af TrainYourEyes.com 

Agenda - bliv klar til at lave synstræning

Dag 1: Binokulært syn (synets og hjernes udvikling, anamnese, øjenbevægelser, konvergensnærpunkt, fiksation, fusionsreserver, akkomodation). 
Dag 2 : Koordination og balance (Orienterings- og lokaliseringsevne, Kropskendskab, Øje-hånd/fod koordination, Balance, Labyrintsansen (vestibulærsansen), Følesansen (taktilsansen), Kinæsthesisansen)
Dag 3: Primitive reflekser og opsummering (Primitive reflekser relateret til synet, Relevans for både refraktion og samsynstræning, hvem har gavn af samsynstræning)
Datoer for kursus i synstræning 2021

10. - 12. marts

2. - 4. juni

1. - 3. september

1. - 3. december

Pris
TrainYourEyes-medlem:  DKK 4.950 ekskl. moms
Ikke TrainYourEyes-medlem:  DKK 5.490 ekskl. moms
Prisen er inklusiv diverse kursusmaterialer, undervisningsbøger, frokost, kaffe/te.
Kursuspoint
Der gives 20 uddannelsespoint i Danmark og20 i Norge. Danske optometrister skal medbringe deres sygesikringsbevis, de norske optometrister indberettes automatisk til NOF.
Tilmelding
Hent det fulde kursusmateriale og brug blanketten til tilmelding. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. 
Hent Brochure